Hoito, hoiva ja asuminen

Hoivakoti Kissanpäivät tarjoaa kodin 21 asukkaalle. Kissanpäivillä asukkaamme saavat ympärivuorokautista apua, tukea, ohjausta ja valvontaa. Hoivakotimme on kodinomainen, yksilöllistä toimintakykyä ja voimavaroja tukeva hoitoyhteisö. Haluamme antaa asukkaillemme mahdollisuuden turvalliseen ja muistihäiriöisen erityistarpeet huomioonottavaan elämään. Ammattitaitoinen henkilökuntamme työskentelee hoivakodilla ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Toteutamme laadukasta hoitotyötä. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen ja kuntouttava hoivasuunnitelma, jossa arvioidaan asiakkaan omat voimavarat ja kyvyt. Hoivasuunnitelma päivitetään kaksi kertaa vuodessa yhdessä omaisten ja läheisten kanssa.

Asuminen

Kissanpäivien asukkaat saavat osallistua päivittäin erilaisiin kodinaskareisiin turvallisessa ja valvotussa ympäristössä yhdessä henkilökunnan kanssa. Arkeen kuuluvat myös erilaiset fyysistä- ja sosiaalista toimintakykyä ylläpitävät toiminnot. Asukkaiden huoneet ovat yksilöllisiä. Omat tutut huonekalut, tekstiilit ja koriste-esineet luovat kodikkuutta ja tekevät asunnosta omannäköisen kodin. Hoivakoti tarjoaa asukkaalle sängyn, vaatekaapin ja lipaston. Tarvittaessa hoivakoti järjestää asukkaalle myös muut kalusteet.

Kissanpäivät tarjoaa:

* ympärivuorokautisen hoivan, huolenpidon ja turvan * hyvinvoinnin seuraamisen * päivittäisen viriketoiminnan * mahdollisuuden liikuntaan ja liikkumiseen * lääkityksestä huolehtimisen, apteekkiasioinnit * siivouspalvelun * vaatehuollon * erilaisten palveluiden tilaamisen (esim. jalkahoito)

Asukas huolehtii itse seuraavista kustannuksista:

* lääkkeet ja lääkärissäkäynnit * vuokra sekä ateriamaksut * henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet * vaatteet * hammashoito * jalkahoito * kampaaja